BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 29, 2011

buat duit ngan servey & invited member2 join!!!

halo2......
kabare seme nye..
arini wak AG borak mau gosip2 cket sal PTC...
ape tu PTC????
PTC tu mksud nye paid to click...
mcm2 ader dlm ternet skang sal ptc..ader yang korang ley join & ader jgk yg aku saran kn x yh la join..sbb ader sesetengah ptc adelah scam..scam tu kire tipu la..(ntah ye ke x aku x taw..men tibai ckp jerk..)
so,,,,arini aku nak bukak mate korang sal 1 ptc yang aku sendri pun da pasti akan kebenaran nye..huhuh
sbb mmber lame aku penah merasa wet dr ptc nie...
so keberangkalian mempercayai mende alah nie tidak aku ragui skali pun...hahaha...(*falsafah2)

tp x taw la klu korang da taw kot sal mender alah nie..
aku da join da ptc nie..
so klu korang rase nk join aku wat bisness kecik2...
korang invited member join korang dibayar rm1 utk sorg yang join..best an..bkn kene wat kje berat2 pown...huhuhuh
klik kt sini klu korang nk join la kan...
hahhahahha
     nie link nyer....   klik cni

okies...per2 pun....

1 jer aku nk pesan...
x salah kalu kite mencuba sesuatu yg baru..x gitu..
klu kne byr,kompom aku pown maleh nak wat bro2/sis2/aunt2/grandmther2/grndfther/jiran2 sblah umah/anak2 dara sekalian.....
huhuhu...okies2..


maleh nk tulis panjang2..korang pun bkn suke bace panjang2..hahhhahha..okies..chow lu....hahhaha

join kt cni...
~bubye~

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

radio