BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 12, 2011

nasib brader kedai mkan yang malang

meh2..wa nk story mory cket nie..
td ak kuar sat ngan member aku..kiteorg pg la lepak giant...
hbs pas ak duk lepak giant,wa pg lepak kat mama lyyns kat tman u..
park jer moto cabuk aku tu,aku stay la kt 1 tmpat duduk..wa pgl brader tu..creett!!!cretttt!!!..(ala,mcm org wat bunyi nk ekjas awek tu)....
wa order la tea o ais ngan pekena roti BOOMmmm!!!
mmber aku pun order mnder yg same jgk..
nk jer aku order roti nuklear lak....
huhuhu...
sampai jer roti nuklear bom td..
ak dengan sepenuh ati tanpa toleh kiri kanan duk makan jgk ke roti bom tu bertemankan cite terminator 3..
tgh feel2 lyn ke citer tu,
wa terkejut dgr 1 bunyi yg sungguh dasyat...
bEdebAp!!!...

skali wa tgk brader yang keje kt ctu tergelincir bedebap jth tergolek2..wa nk ktawe pun ader..org yg duk blakang aku pun da bedekah2 ktawe...
tp kecian gak aku tgk brader tu...
nsb bek x jth kuali pns tu ats die...huhuh...
x bek btul diorg gelak kan brader tu...
last2 brader tu bangun wat2 muka x besalah...cam xder per2 jadi jer...hahhahahhaa
aku punye la than ker gelak sampai roti boom td nk terkeluar blik dr prt aku....
mcm2 gelagat btul la..
huhuhuh...

p/s.:  jgn pakai slipar licin klu duk kat dapur..tu ler akibat nye...huahahhaa

3 comments:

Fujiwara said...

brader tuh ensem tak..?

owner said...

huhuh..hensem tu mmg ensem..tp klu da bedebap tegolek ilang ensem jap..huahhahah

Fujiwara said...

hahahah.. ye eh.. kesian itu brader ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

radio