BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 17, 2011

Sejarah tidak wujud???

salam seme!!!
oraite,,,arini aku  nk kongsi ngan korang 1 video...
x taw la korang da tgk ke lom video nie kan...per2 pun,korang wat la ksimpulan korang sendri k..
lg bgs,tinggalkan komen korang kt blog nie ea..k...daaaa....

video

Friday, April 1, 2011

april fool???

semekom!!!!
ape habaq seme...huhuh..arini sempena 1 april,aku teringat an sesuatu...
tgah duk leka wat keje disulami angin sepoi2 jer,aku teringat...\
eh..arini april fool la...knekan org sedap jgk nie...


begitula naluri lelaki ku terdetik inside sanubariku ini..(ayat x bole bla)..
ape lg,klu korg taw pragai aku cm mane,x taw la nk ckp..bab ngenakan org no 2...hhaha..no 1??ader ar..mane ley kasik taw korang...hahhaha...
so aku igt nk knekan dak2 kje aku..tp bile tgk diorg rase x sampai ati jerk aku...lgipon idea x muncul2 nk knekan diorg...so x jd ler nk knekan diorg..aku smbung blik wat kije...tibe2!!!
aku terpikir..april pool fool tu elok ker dr segi islam??
pk punyer pk nek buntu da aku..
so blik kje jer trus duk wat research sal april fool..uper2 nyer bru la aku taw yg april fool tu mmg x digalakan dikalangan umat islam sambut.
so aku mula la cari sebab dier...
and then aku jumpe jgk aper sbb2 nyer knp islam x bg kite sambut ari malang tu..huhuh
sebb nye 1 april merupakan meraikan kemenangan  orang sepanyol melawan orang islam dengan cara dusta @ dengan bahasa yang kurang enak didengar ialah menipu!!!!...
so x ker bedosa korang sambut ari tu...
nsb bek aku x sambut..hahhaha(tp niat da ader)..
hope korang yang kuat ngena kan org tu & da wat suprise april fool kt member2 tu brubah2 la wahai sdara2 islam ku skalian..
huhuuhuhu..tu jer nk citer utk arini..klu ader per lg yg menarik,aku citer lg kt korg erk..
huhuh
dada...
bubye...salam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

radio